BioLife Plazmaközpont

Tudtad? A BioLife plazmaközpontok anyavállalata a több mint 240 éves Takeda globális biogyógyszeripari vállalat. Cégcsoportunk plazma üzletágának tevékenysége lefedi a teljes folyamatot a gyógyszerkutatástól, a plazma gyűjtésén és feldolgozásán át a gyógyszer gyártásig és forgalmazásig.

 

A Takeda a világ több mint 80 országában van jelen és több mint 200 plazmaközpontot üzemeltet BioLife márkanév alatt, elsősorban az USA-ban, valamint Ausztriában és Magyarországon. A cégcsoport 22 féle plazma alapú gyógyszerkészítményt gyárt, többek között a hemofília és a veleszületett immunhiány kezelésére. A központjainkban gyűjtött plazmát a Takeda európai üzemeiben dolgozza fel, melyből több, a hemofília kezelésében alkalmazott készítmény is TB-támogatás mellett biztosított a Magyar betegeknek. Tudj meg még többet a Takedáról! >> https://www.takeda.com/hu-hu/

 

Cégcsoportunk vezető szerepet tölt be a legmagasabb minőségű plazma gyűjtésében.

Mindennapi motivációnk az a tudat, hogy a plazmát nem lehet mesterségesen előállítani, és munkánkkal jelentősen hozzájárulunk az életmentő terápiák előállítása iránti egyre növekvő igény kielégítéséhez.

Emberség, teljes élet!

 

Tudj meg többet a www.teddmegmost.hu weboldalon!

Tovább olvasom

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 08:00-18:00
Szombat - vasárnap: Zárva

Kapcsolat

bankkartya

Elhelyezkedés

Tetőkert

További üzletek