Parkolás

Részletes információ

Parkolj egyszerűen, akár érintésmentesen – a mobilappon keresztül! Ha elektromos autóval érkezel, akkor még járműved is feltöltődhet nálunk.

Tudnivalók a parkoláshoz

Az appot innen tudod letölteni:

Fontos tudnivalók:

Ha elvesztetted a parkolójegyedet, számlát szeretnél a parkolásról, vagy a parkolással kapcsolatos kérdésed van, fordulj bizalommal munkatársainkhoz a mélygarázs főbejáratánál található parkolóirodában!
Egyedi parkolási árajánlatért, parkolójegyekkel kapcsolatos bővebb információért kérjük, hogy látogassa meg a parkolót működtető cég weboldalát itt.
Állami ünnepnapokon a KÖKI Bevásárlóközpont parkolója részben az OBI külső parkolója teljesen zárva tart. Ezeken a napokon a -1. szinten biztosítjuk a parkolás lehetőségét, azonban a mélygarázs kizárólag az OBI oldalán lévő és az épület ezen részén elhelyezkedő Vak Bottyán utcai be- és kihajtón keresztül érhető el. A parkolóból a Megafitness a piros lifttel, a KACKAC Játszóház és a vasúti csomópont a sárga lifttel, illetve utóbbi még a parkolót gyalog elhagyva az épületet megkerülve közelíthető meg. A Bevásárlóközpont területén, leszámítva a nyitva lévő üzletek látogatásának céljából, tartózkodni tilos!
A tájékozódás megkönnyítésére adott parkoló zónákhoz adott színvilágú lift és eligazító táblák segítik az ide látogatókat.
A parkolók megközelítési lehetősége ki- és behajtási útvonalakkal:

Parkolási Szabályzat

A 3 duplacsatlakozós AC-töltő mellett nálunk található a Nemzeti Közművek (NKM) elektromobilitással foglalkozó Mobiliti csoportjának első egyenáramú villámtöltője is, amit a földalatti parkoló bejáratánál helyeztünk el. Az ausztrál gyártmányú, különösen keskeny kialakítású és csendes működésű töltőből eddig Magyarországon nem létesült egy sem, pedig speciális folyadékhűtéses kialakítása miatt Észak-Amerikában és a skandináv országokban is népszerű. A Tritium Veefil RT töltő mind CCS, mind CHAdeMO csatlakozón keresztül képes 50 kW teljesítmény leadására (egyszerre csak az egyik mehet, mint minden más töltőnél is), de váltakozó áramú (AC) Type2 csatlakozás nincs rajta. A villámtöltő melletti 6 darab Type2-es csatlakozás mindegyike 22 kW-os, és a kábelek csatlakoztatása után automatikusan indul. A villámtöltő indításához nincs szükség regisztrációra vagy kártyára, a töltés az egyszerű kezelőfelületen egy gombnyomással indítható.
Kellemes töltődést kívánunk!
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása