Flashkart elektromosgokart-pálya

Ragadd meg a kormányt, és hajts rá az élményre!

Ha a száguldás szerelmese vagy, de a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb körülmények között szeretnéd kiélvezni a vezetés örömét, várunk Budapest legújabb fedett elektromosgokart-pályáján, a KÖKI-ben! Az összesen 340 méter hosszú és 6,5-7 m széles pályákon becélozhatod a kikapcsolódás egyik legfelszabadítóbb formáját, kiélheted a benned szunnyadó versenyszellemet, és felpörgetheted a mindennapokat:

  • 2 különböző pályán – Ahol a gyerekek és felnőttek párhuzamosan, egymást nem zavarva vagy veszélyeztetve élvezhetik a gokartozást. A pályák terveink szerint tavasztól összenyithatóvá válnak. A SuperTrack (340 m) bizonyos napokon és/vagy rendezvények alkalmával lesz elérhető. 
  • 10 sebességfokozatban – Aki teljesíti az adott sebességi kategóriához rendelt szintidőt, annak a számítógép automatikusan megadja a következő fokozat sebességét és nyomatékát.
  • Számos izgalmas ívvel és kanyarral – A benzines gokartokkal ellentétben a mi gokartjainkon van még egy TURBO gomb is, amit kielőzéseknél, illetve a kanyarok végén, a hosszú egyenes elején érdemes elsütni.
  • Akár 60 km/órás végsebesség mellett – A motorok csúcssebessége bőven 100 km/óra fölött van, de ezen a pályán a biztonsági előírások miatt a legjobbak által elérhető maximális sebesség 60 km/h lesz.

Családi programot keresel?

Nálunk megtalálod, hiszen a sofőrök ifjabb generációjára (6-12) is gondoltunk a kisebbeknek kialakított pályával és a mellette található különteremmel, amely a népszerű gyerekzsúrok tökéletes helyszínéül szolgálhat. Az autók ülései és pedáljai állíthatóak, így gyerekek is ugyanazzal a gokarttal élvezhetik a szórakozást, mint apa… csak legfeljebb alacsonyabb sebességfokozaton.

Céges rendezvényt szervezel?

Az akár 80 fő befogadására alkalmas hangulatos, 200 m²-es vendégtér remek lehetőséget kínál céges vagy privát összejövetelek megrendezésére.

Gokartjaink

Elektromos gokartjaink amellett, hogy nem büdösek és nincs károsanyag-kibocsátásuk, tiszták is, hiszen a ruhádra kerülő benzin- vagy olajfoltokkal sem kell számolnod. Alvázuk az iparágban szokásos hajlított csőváz helyett 12 rétegű karbonból készül, így rugalmasabbak és könnyebbek, mint a hagyományos kialakítású kartok. Ez jól ellensúlyozza a 14 lóerős, kefe nélküli (brushless), háromfázisú elektromotorokban található 60 Ah-ás elemek súlyát, amelyek összesen 75 kg-ot nyomnak. Mivel a motorok 177 A áramot vesznek fel, sokkal nagyobb nyomatékot adnak le, mint benzines társaik. 

Kanyarodj be hozzánk, és éld át a Formula–1🏎️ élményét zaj, por és szagok nélkül!

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása