Scitec Nutrition

Egyéb

Az 1996-ban alapított SCITEC NUTRITION® mára elérte, hogy Európa egyik legnagyobb étrend kiegészítő gyártója és forgalmazója lett.

Termékeit világszerte 42 országban forgalmazzák és partnereit az egyik legszélesebb termékválasztékkal szolgálja ki (175 különféle termék, 500 fajta tétel). 

A SCITEC az egyik legnagyobb protein termékgyártó, amelyet az is bizonyít, hogy 2009-ben 40 millió adagot adott el ebben a kategóriában, ami több mint 1 millió kg fehérjét jelent.

Piacvezető mivoltát mi sem tükrözi jobban, mint a legnépszerűbb tömegnövelőjéből eladott 500 000 kg.

A cég stratégiailag fontos pozíciót vívott ki magának, saját 12 000 m2 területű gyárának megépítésével.

A testépítés világában a legtöbb versenyzőt (szám szerint 16-ot) segíti és támogatja, ezzel is elősegítve a hazai testépítő kultúra fejlődését és népszerűsítését.

A népszerűsítés egyik módja a 80 000 példányban, ingyenesen elérhető Fit Muscle magazin terjesztése és a világ egyik legismertebb testépítő magazinjának a Muscular Development-nek magyarországi kiadása.

A Scitec cég a különféle táplálékkiegészítők gyártása mellett a sport fejlesztésében, támogatásában is tevékenyen részt vesz: versenyeket és szakmai konferenciákat szervez, sportmagazinokat és filmeket jelentet meg, teszteket bonyolít le, valamint versenyzői támogatást nyújt.

1998-ban a Scitec megalapította Magyarországon a Superbody elnevezésű testépítő versenyt, mellékesen megmentve ezzel az akkoriban épp összeomlani készülő sportágat.

A verseny azóta is a legszínvonalasabb body builder megmérettetés hazánkban, valamint nemzetközi viszonylatban is elismert sportrendezvény.

De a Scitec ennél többet is tett: felkarolva a fiatal sportolókat, egy új versenyzői testépítő generációt nevelt ki hatékony szakmai és anyagi támogatással.

Scitec cégfilozófia

A Scitec az üres propaganda helyett a minőségre és tisztességes üzleti magatartásra épít, és bár az utóbbival napjainkban nem könnyű üzleti szempontból érvényesülni, a Scitec a világ szinten minden pontján jelen van ma már termékeivel.

A Scitec reklámjai valós eredményeket ígérnek, a sportolók nem csalódnak a Scitec termékeiben: tényleg azt kapják, amit akartak. A hivatalos bevizsgálási eredmények igazolják, hogy a Scitec termékek egyike sem tartalmaz doppingszernek minősülő anyagot.

A világon, egyedülálló módon a SCITEC NUTRITION® rendelkezik a legnagyobb fehérje választékkal, ami 16 különböző összetételű és 34 eltérő ízű terméket foglal magában, így szinte minden fogyasztói igénynek meg tud felelni.

SCITEC NUTRITION® 2010. július hónaptól bevezette a hitelesített fehérjemennyiség-mérő rendszerét, ami a forgalomba kerülő termékek állandó minőségét hivatott igazolni.

Így a termékek egyedi adatainak ismeretében a megvásárolt készítményeket leellenőrizhetik a hivatalos weboldal (https://scitecnutrition.com/) segítségével a vásárlók.

Ez a módszer a világon egyedülállóvá teszi a SCITEC NUTRITION® márkát.

Nem véletlen, hogy a világon szinte egyik táplálékkiegészítő cég sem hirdet protein minőségi garanciát!

Megtehetik, mert az emberi szervezet bonyolult, a legtöbb sportoló sok mindent bevisz a szervezetébe és a legtöbb tápanyag hatása nem azonnal érezhető, így a gyenge minőség nem derül ki rövid távon, vagy nem azonosítható be egyetlen ok az elmaradt fejlődésre.

Magyarország egyetlen táplálékkiegészítő boltja, ahol WBFF PROFI testépítőtől kérhetsz tanácsokat a táplálékkiegeszítőkkel, edzéssel, étkezéssel kapcsolatban!

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása