Rossmann

Egyéb

Üzleti háttér

A Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat hazánkban.

Alapítója Dirk Rossmann, aki 1972-ben nyitotta meg első üzletét Hannoverben. Jól mutatja a vállalkozása sikerét, hogy a tíz éves jubileumára, 100 üzlettel piacvezető volt Észak-Németországban.

A folyamatos expanziónak köszönhetően mára a Rossmann üzletek száma meghaladja az 2200-at.

Ezzel Európa legsikeresebb parfüméria hálózatai közé tartozik.

1993-ban Csehországban és Magyarországon megnyitotta első üzleteit, majd rá egy évre Lengyelországban is megnyílt az első Rossmann Drogéria.

Rossmann Magyarország

Az első Rossmann Drogéria & Parfüméria 1993. december 17-én nyílt meg Debrecenben.

Azóta országos szinten, közel 200 üzletben várjuk kedves Vásárlóinkat.

Cégünk mindig arra törekedett, hogy az átlagosan 250 m2 alapterületű üzleteink, vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken – városközpontokban, sétálóutcákon, plázákban – legyenek.

A vásárlói komfortérzet javítása és az egységes üzletkép kialakítása érdekében boltjaink túlnyomó többsége az elmúlt időszakban gyökeres változáson ment keresztül.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termék-kategóriák és a több mint 12.000 forgalmazott termék közti tájékozódást, illetve a vásárlást kellemessé és kényelmessé teszi.

Kínálat

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a mindennapos higiéniai termékek mellett a babaápolási árucikkeket, papír- és háztartási valamint vegyi árukat jelenti.

Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.

A Rossmann Minőségi Márkatermék logo garantálja a kiváló minőségű készítményeket, amelyek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.

Ezen kívül ötlettárunk hetente változó kínálattal várja a vásárlókat szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel.

Kínálatunkba tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről, amely szolgáltatás az internetről is elérhető

Heti akcióinkról rendszeresen megjelenő szórólapunkon és honlapunkon keresztül tájékozódhatnak kedves vásárlóink.

Vonzó akcióink mellett rendszeresen ellenőrizzük versenytársaink árait, hogy a nálunk Minden nap alacsony árakat találjon!

2009. március közepén „Nekem PONT JÓ a ROSSMANN-ban!” szlogennel újraindítottuk lojalitás programunkat, további kedvezményt biztosítva hűséges vásárlóinknak a meglévő, kedvező áraink mellé.

A hűségprogramunk keretében rendszeres vásárlóink pontokat kapnak és 15 pont összegyűjtése után 15% kedvezményt biztosítunk a vásárlás teljes összegére.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása