Nálunk mindenki stílusára talál!

Vásárolj megjelölt divatüzleteinkben, regisztráld a blokkod, és 50 000 Ft-ig visszanyerheted az értékét minden nap, vagy tiéd lehet a fődíj, egy exkluzív stílustanácsadás és közös vásárlás stylistunkkal 100 000 Ft értékben!

A nyereményjáték időtartama: április 2-14.

A nyereményjáték menete

  1. Vásárolj az alább felsorolt üzleteinkben, őrizd meg a blokkot! Minél többször vásárolsz, annál nagyobb esélyed lesz a napi nyereményre és a fődíjra.
  2. Regisztráld a blokkodat felületünkön! 
  3. A feltöltött blokko(ka)t őrizd meg!
  4. NAPONTA egy nyertest sorsolunk ki április 2-14. között MINDEN NAP, a nyeremény a nyertes feltöltött blokk értéke, maximum 50 000 Ft, amelyet a nyertes KÖKI-ajándékkártyán kap meg.
  5. Minden napi nyereményt nem nyert feltöltött blokk indul a fődíjért, amelyet április 17-én sorsolunk ki. A fődíj nyertesével a sorsolás után közvetlenül vesszük fel a kapcsolatot. 

A blokk feltöltős nyereményjátékban részt vevő üzletek

Nyeremények

NAPI nyeremény: vásárlásod értéke, maximum 50 000 Ft KÖKI-ajándékkártyán

FŐDÍJ: stílustanácsadás és közös vásárlás Frank Patrícia stylistunkkal, 2×50 000 Ft KÖKI-ajándékkártyán

Beküldés

Köszönjük látogatásod, a nyereményjáték 2024. április 2-án 10 órakor indul, addig is megtalálod a legfőbb információkat az oldalon. Várunk vissza!

A nyereményjáték lezárult!

Tavaszi kampány

+36

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges.

Gyakran ismételt kérdések
Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj április 2. és 14. között a játékban rész vevő üzletekben, töltsd fel a blokko(ko)n lévő NAV-kódot a weboldalon keresztül!

Milyen blokkal játszhatok?

A játék időtartama alatt a játékban rész vevő üzletek blokkjait tudod feltölteni, a vásárlás értékétől függetlenül.

Mit nyerhetek?

A nyereményeket megtalálod a játékszabályzatban és a játék oldalán.

Mettől meddig tart a nyereményjáték?

A nyereményjáték április 2. és 14. között tart, a részvételhez ebben az időszakban kell vásárolnod és a blokko(ka)t feltöltened.
Sorsolás: A napi nyeremények nyerteseit az adott napot követő első munkanapon (pénteki/szombati/vasárnapi nyeremények esetében a következő hétfőn) értesítjük A fődíj sorsolására 2024. április 17-én 14 órakor közjegyző jelenlétében gépi sorsolással nyilvánosan kerül sor.

Hányszor regisztrálhatok?

A játék ideje alatti vásárlások és blokkfeltöltések számát nem korlátozzuk, bármennyi, a részt vevő üzletekben való vásárlás blokkját feltöltheted.

A változtatás jogát fenntartjuk.
Kapcsolat

Kérdésed van? Írj nekünk! 2024. április 21-ig információs e-mail címet (kokijatek@a4c.hu) üzemeltetünk, melyen a megküldött megkeresések munkanapokon kerülnek megválaszolásra. Kérdéseidet a kokijatek@a4c.hu címen vagy az alábbi űrlapon keresztül várjuk!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

A kapcsolati űrlap április 2-től lesz elérhető!

Kapcsolat

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása