Online számlanyitás diákoknak

Akciók

Nyiss CIB ECO ForYou diákszámlát online, és most 5 000 Ft-ot kapsz az új számládra!

Nyiss CIB ECO ForYou diákszámlát online!

  • 18-24 éves kor közötti nappali tagozatos diákoknak1
  • Most 5 000 Ft-ot kapsz az új számládra2
  • Teljesen online számlanyitás, akár 20 perc alatt
  • 0 Ft számlavezetési díj
  • 0 Ft betétikártya-szolgáltatás igénybevételével a Visa Inspire Elektronikus Bankkártya díja az első évben3

Érdekel!

Jogi információk:

1A CIB ECO ForYou Bankszámlát azok a 18. életévüket betöltött, de 24. életévüket még nem betöltött Ügyfelek vehetik igénybe, akik a kedvezmény igénylésekor érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkeznek és azt a szerződéskötéskor bemutatják. A Bank a hallgatói jogviszony fennállását a szerződés megkötését követően nem vizsgálja. A CIB ECO ForYou Bankszámlához kapcsolódó kedvezményekre az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, az év utolsó naptári napjáig jogosult. A CIB ECO ForYou Bankszámlához kapcsolódó kedvezmény megszűnését követően a bankszámla tekintetében a mindenkor hatályos Fogyasztók részére szóló CIB ECO Bankszámla elnevezésű kondíciós lista standard díjai lesznek az irányadóak. A CIB ECO ForYou Bankszámlához kapcsolódó kedvezménynek az Ügyfél 24. életévének betöltése miatti megszűnése esetén ahhoz, hogy a CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja már a kedvezmény megszűnését követő év januárjában díjmentes legyen, úgy a mindenkori nettó minimálbér összegét elérő jóváírásnak először az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, december hónapban kell teljesülnie.

2Jóváírás – a promócióban meghatározott feltételek teljesítése esetén – a 2020. augusztus 9. és 2020. szeptember 30. között a www.cib.hu weboldalon keresztül nyitott CIB ECO ForYou Bankszámlák esetén jár.

A promóció részleteiről a lakossági ügyfelek részére szóló www.cib.hu weboldalon keresztül történő CIB ECO ForYou bankszámlanyitási promóció promóciós szabályzatában tájékozódhat.

 

3Az akció kizárólag a 2020. január 1. és 2020. december 31. között nyitott CIB ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus Bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, CIB ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus Bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

Kattints ide a részletekért! 

 

 

 

 

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása