WE ARE MORE – HOUSE AW22 KAMPÁNY

Események / Hírek

Sisterhood & brotherly support, testvériség & a csapat támogatása – ezek nem üres szlogenek. Bizonyítékai annak, hogy a barátok mennyire fontosak a nehéz pillanatokban. A House őszi kampánya az érzelmekről szól. A nehéz és nyomasztó, de a jó és támogató érzelmekről is. Ezekben a történetekben az emlékezetes pillanatok foszlányai keverednek gondolatokkal és álmokkal, hiszen az érzések prizmáján keresztül az ember másképp lát. A WE ARE MORE kampány egy elbeszélés a valóság és a fantázia határán, a Z generációról, az érzéseikről és problémáikról, mindezt trendi megjelenéssel. 

Hania & Kasper divattörténete

Kifejező stílus és hasonlóan erős érzelmek. A House idei őszi kampánya egy szakításon áteső pár története. Vagy talán csak egy veszekedésről szól? Két nézőpont, két különböző problémakezelési mód. Egy dolog közös bennük: a WE ARE MORE szlogen, amely mind a lány-, mind a fiúcsapat esetében azt mutatja, hogy az erő a közösségben rejlik. Együtt többet jelentünk – nemcsak a jó pillanatokban, hanem a rosszabbakban is.

“A divat nem csak a nagyszerű formatervezésről, a trendekhez való illeszkedésről, a slágertermékekről szól. A divat mindenekelőtt lehetőség arra, hogy kifejezd magad és az érzelmeidet. Bármilyenek is legyenek ezek. Már a kreatív koncepció kidolgozásának szakaszában ez volt az elképzelésünk a videó kapcsán Julia Rogowskával, akivel közösen valósítottuk meg ezt a projektet” – mondja Alicja Małejki, marketingkoordinátor, a koncepció kidolgozásának folyamatáról.

A Papaya Films-szel közös munka eredménye egy olyan videó, amely két világot ötvöz: a valóság és a fantázia határán lévő világot. A természethez közelebbi és a teljesen urbánus világot. Azt, amelyben Hania támogatásáról a lánybandája gondoskodik, és azt, amelyben Kasper a haverjai támogatását élvezi. Az ő képeik egyaránt megjelennek a filmben és a Zuza Krajewska által készített fotókon.

“Egy érzelmes történetet akartam, amely egy szakításról, ugyanakkor a barátok által nyújtott támogatásról is szól. A valóság itt keveredik az álmokkal, ahogy ez az emlékeknél is történik, amelyek néha elmosódnak és változnak” – teszi hozzá Julia Rogowska rendező.

 

House AW22 kollekció

Gombás grafika, virágos nyomat, egy zöld béka képe – a House legújabb kollekciójának női vonalán, akárcsak a kampányban, fantáziatémák jelennek meg. Erős vonalú kockák, magas fűzős csizmák, meleg dzsekik és polárok vannak jelen, kiegészítőként pedig kis “plüss” kézitáskák, ékszerek gombás vagy epres motívumokkal, vagy akár karcosabb láncok és nadrágszíjak.

A férfi kollekcióban kontrasztos színblokkok és hegyi motívumok jelennek meg trendi városi stílusban. A nagyméretű kabát, a kockás ing alap, a kollekciót kiegészítő basic darabok színeiknek köszönhetően különleges megjelenést kölcsönöznek az outfitnek. Hangsúlyos a kombinációk szabadsága és a saját stílus keresésének lehetősége. Mint mindig, a House most is teret ad a divaton keresztül történő önkifejezésnek.

A történetek hősei frizurával és sminkkel is hangsúlyozzák karakterüket. Színes haj, erős szemceruza vagy a kollekció mintáira utaló részletes manikűr – ezek azok az elemek, amelyeket a House célcsoportja nap mint nap választ.

Keresd a House legújabb kollekcióját a KÖKI-ben!

A kampány videót itt tudjátok megnézni: www.youtube.com/watch?v=4Bsqoxjyqtk

 

Kreditek:
Client: Alicja Małejki / House Brand

House Brand Marketing Team: Alicja Małejki, Marta Augustyn, Karolina Gawron, Kamila Starzyk

Production Company: Papaya Films

Direction & Script: Julia Rogowska

DOP: Maciej Ryter

Photographer: Zuza Krajewska

Executive Producer: Kacper Sawicki, Paweł Bondarowicz

Producer: Ola Pudło

Line Producer: Kasia Kordecka

Production Coordinator: Julia Niezgoda

Head Stylist: Maciek Dąbroś

Stylist Assistant: Lena Olkowicz

House Brand Stylist Support: Emilia Bondaryk

Hair Artist: Adrian Własiuk

Hair Artist Assistant: Katya Yefremova

House Brand Make-up Artist: Kasia Biel

Set Designer: Ania Witko

Set Designer Assistants: Ola Gara, Dagmara Stępień

Visual & Sound Postproduction: Lunapark Motion Arts Collective

Post Producer: Mikołaj Głuszkowski

Editor: Maciej Kozłowski

Colorist: Szymon Kraszewski

Online: Michał Andruch

Sound design: Wawrzyniec „Monter” Sierosławski

Animations & Illustrations: Marta Kulińska

Animation support: Anna Frątczak

DI/Conforming: Igor Zasłonka, Piotr Janisiewicz

Music: “Bring Glory”, Adele Roberts, John James Newman, Sasha James Collisson

Retouch: White Retouch

Casting:

Joshua Ernstzen

Liso Khoza

Kasper Janowski

Hanna Bryl

Maria „V” Krawczyk

Zosia Cychol

Ha tetszett oszd meg ismerőseiddel

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása