Reserved Őszi Lookbook 2022: Beköszöntött az extrém romantika évszaka

Akciók

Ha ősz, akkor ideje a stílusoddal kísérletezni!

 

A Reserved tervezői is csatlakoztak az önkifejezésről szóló párbeszédhez: a romantikus vonalat túlzó, már-már szürrealista megközelítésből mutatják be a márka új kapszula kollekciójában. Ez a fajta romantika nem cuki és nem szirupos, hanem érett, tudatos és extrém. A fekete, a szürke és a bézs közül kiemelkedik a szezon legtrendibb színe: az érzéki rózsaszín. Ebben a szenvedélyes árnyalatban készült anyagokat használtak a széles gallérú, oversized kabáthoz, felfedezhetjük a kötött és a jacquard anyagú ruhákon, zakókon vagy koktélruhákon is.

Az őszi kollekció egyszerre introvertált és maximalista. A hétköznapi funkcionális öltözködést háttérbe szorítva a kollekció finoman ölelő darabjai újszerű és merész formákat kaptak: a letisztult, hangsúlyos sziluettek a kifutókról ismert részletgazdag haute couture motívumokrara utalnak. A merev hatású jacquard szövetet puha hálós anyaggal, a textíliák túlméretezett volumenét pedig szűk szabásvonalakkal ellensúlyozzák. A dekoltázs vonala figyelemfelkeltő: minden esetben másképp határozzák meg.

A kampányt Wunsche & Samsel kapták lencsevégre. A hamisítatlan skót táj – a dombok, tisztások és jellegzetes épületek – különleges hátteret nyújtanak a merész beállításokhoz: éles kontrasztot alkot az ősz színeivel és időjárással, a különleges textúrákkal, a vibráló rózsaszínnel és a sűrű feketével. A kampány megalkotói tökéletesen mutatják be a romantika jelenkori vízióját: kifejező és kompromisszumot nem tűrő. Az outfiteket a monokróm összkép uralja, miközben a szövetek változatos kidolgozására összpontosít: egyenetlen jacquard szövet, sűrű csipke, csillogó, áttetsző sifon vagy sűrű gyapjú. Még az őszi virágok sem a megszokott módon jelennek meg: a jacquard anyagon és a csipkén elhelyezve lenyűgöző háromdimenziós hatást keltenek. A kollekció darabjainak döntő többsége Európában, helyi anyagokból készült: az egyik leglátványosabb darab, a 100% olasz gyapjúból készült kabát pedig Lengyelországban került gyártásra.

A kollekcióhoz hangsúlyos kiegészítők tartoznak: szűk fazonú fukszia, lila és fekete színű csizmák, fényes, krokodilbőr textúrájú, térd fölé erő csizmák vagy szatén borítású platformcipők. Az őszi megjelenés kiegészül a különleges alkalmakr készült, jacquard anyagú, barokk hatású, vagy tollal díszített dekoratív táskákkal. A táska szortiment része egy félkör alakú darab is, amelyet pánttal vagy – a két végének egy kapoccsal való összekötése után – kézben tartható estélyi modellként is lehet viselni.

A Reserved őszi kampányának kollekciója már kapható a KÖKI Reserved-ben is!

Fényképészek: Magda Wunsche & Aga SamselFotóasszisztens: Wojtek Buczek
Videó: Bart Pogoda
Modell: Julia Hafstrom | IMG Models
Smink: Wilson
Haj: Michał Bieliecki
Produkció: Visual Crafters

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása