nap
óra
perc

Pörgesd fel a tavaszt, és nyerj duplán!
Tavaszi kuponnapok a KÖKI-ben április 13-16.

Gyűjtsd be a kuponokat! Keresd a kedvezményeket a nyomtatott és online kuponfüzetben, a KÖKI appban, a weboldalon és hoszteszeinknél!
Vásárolj!
Vásárolj összesen minimum 12 000 Ft értékben a részt vevő üzletekben!
Regisztrálj!
Vegyél részt a játékban! Üzletenként akár több blokkot is feltölthetsz, és a regisztrációhoz szükséges 12 000 Ft-ot akár két üzletben is összegyűjtheted.
Pörgess!
Csak a helyszíni regisztrációt követően tudod megforgatni a szerencsekereket a garantált ajándékokért! Hoszteszeink a CCC előtt, a metrószinten várnak!
Nyerj!
A feltöltők között a játék végén kisorsoljuk a fődíjakat: 4 db 100 000 Ft értékű KÖKI-ajándékkártya
Minél több üzletben vásárolsz, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz.
A kedvezményes kuponok a nyomtatott és online kuponfüzetben, a KÖKI appban, ezen a weboldalon és hoszteszeinknél lesznek hamarosan elérhetőek.
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan vehetek részt a játékban?
Vásárolj április 13. és 16. között a részt vevő üzletekben, költs összesen 12 000 Ft értékben egy vagy maximum két vásárlás alkalmával, és töltsd fel a blokko(ko)n lévő NAV-kódot a weboldalon keresztül!
Mit nyerhetek?
A nyereményeket megtalálod a játékszabályzatban és a játék oldalán.
Mettől meddig tart a nyereményjáték?
A nyereményjáték 2023. április 13. és 16. között tart, a részvételhez ebben az időszakban kell vásárolnod és blokko(ka)t regisztrálnod.
Sorsolás:
2023. április 18-án 14 órakor
Hányszor regisztrálhatok?
A játék időtartama alatt annyiszor, ahányszor a résztvevő üzletekben 12 000ft értékben vásárolok
Milyen blokkal játszhatok?
A játék időtartama alatt a bevásárlóközpont alábbi üzleteinek blokkjait tudod feltölteni. Bershka, PULL&BEAR, Stradivarius, Cropp, House, Reserved, Sinsay, FlashKart Az összesen 12 000 Ft vásárlási érték akár 2 db vásárlásból is érvényes lehet.
A változtatás jogát fenntartjuk.
Páros nyereményjátékunk véget ért! Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek a játékban, a szerencsés nyertesek névsorát itt találjátok:
Napi nyertesek
Kis Lara Tifani, Somogyi Erika, Takács Sándorné, Takacs Sandor, Kis Dézi Rebeka, Rézműves László, Domé Andrea,  Simon Krisztofer, Kiss-Tarsoly Petra, Pàl Fruzsina, Kecskés Dávidné, Bedő Beatrix, Gyuricza Dániel, Bèkèsi László, Lenár Péter, Szabóné, Pető Nikolett, Mennich Nándor, Omerai Dàvid, Barsso Richárd, Nagy Ádám Bence, Károlyi Domokos, mladoniczkiné nagy klaudia, Trembóczki Liliána, Szajkó Zsolt Lóránt, Balogh Károly, Kovács Dávid, László Debóra, Horváth Ruben, Kulik Edina, Pallai Gabriella, Árvai Zsuzsa, Nagy Andrea, Simon Ágnes, Ádámné Liskán Nikolett, Kolláth-Tarsoly Gabriella, Márkodi Melinda, Zsiga Noémi, Peterdy Judit, Gaál Beatrix, Bánóczi Szilvia, Hobok Áron, Molnár Imre, Girászi Rita, Novák Katalin Lilla, Sztojka Gyula, Farkas Dávid, Hesz Alexia, Gaálné Dóra, Adamikné Kiss Enikő, Tóth Bence, Verba Éva, Fischer Vivien, Ágoston István, Bangó Edit Gizella, Sebestyén Aranka, Mustatea Lara, Neili-Homonnay Erzsébet, Balog Viktória, Angyal Marietta, Horváth Renáta, Kövecses Ágnes, Veres Bernadett, Keresztes Nóra, Farkas Rebeka, Fülöp Gabriella, Ábri Adrienn
FŐNYEREMÉNYT NYERT
1 db 52 500 Ft értékű Flashkart elektromos gokart versenycsomag a KÖKI-ben
Novák Katalin Lilla, Mennich Nándor, Fritz Krisztián
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása