Aktuális akciók a BioTechUSA üzletében (06.01)

Kedvezmények

Keresd 06.01-15. között a KÖKI TERMINÁLBAN található BioTechUSA szaküzletben az alábbi kedvezményes termékeket!

  •  23 990 Forintos akciós áron az Iso Whey Zero (2270g) különleges minőségű tejsavó-fehérje izolátumot, Native Whey Isolate alapanyaggal, cukor-, laktózés gluténmentesen, hozzáadott BCAA és glutamin aminosavakkal*
  •  7 190 Forintos akciós áron a BCAA+Glutamine Zero (480 g) BCAA és L-glutamin-tartalmú ízesített italport édesítőszerekkel**
  •  4 790 Forintos akciós áron a Thermo Drine (60 kapszula) étrendkiegészítő kapszulát koffeinnel, L-karnitinnel, krómmal és növényi kivonatokkal***
  •  7 190 Forintos akciós áron a Black Blood Nox+ (340 g) extrém edzés előtti italport, NOX+ komplex-szel, kreatinnal, BCAA-val és aminosavakkal, vitaminokkal továbbá 150 mg koffeinnel adagonként****
  •  7 190 Forintos akciós áron a Black Blood CAF+ (300 g) radikális edzés előtti formulát, 400 mg koffeinnel, nox komplex tartalommal*****
  •  2 360 Forintos akciós áron a PROTEIN BAR (4+1 x 70 g) fehérjetartalmú szeletet bevonattal, édesítőszerekkel******
  •  2 360 Forintos akciós áron a VEGAN PROTEIN BAR (4+1 x 50 g) vegán fehérjeszeletet gluténmentesen, édesítőszerrel*******
  •  7 485 Forintos akciós áron a ONE-A-DAY (100 tabletta) vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő tablettát, illetve a ONE-A-DAY KIDS (90 rágótabletta) eper-málna ízű étrendkiegészítő multivitamin rágótablettát, 13-féle vitaminnal, 3-féle ásványi anyaggal, természetes eperporral, édesítőszerrel********

*Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes minden ízesítésű Iso Whey Zero 2270g kiszerelésű termékre a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. A banán,black biscuit, citromos sajttorta, eper, pisztácia valamint a vanília ízesítés tartrazint és alluravörös AC-t tartalmaz, amely a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. A tiramisu és a caffé latte ízű termék koffeint tartalmaz. Fogyasztásuk gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott. Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékek címkéjén, vagy a www.biotechusa.hu termékoldalán lévő információt és figyelmeztetéseket! A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

**Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. A citrom és a narancs ízesítés tartrazint és alluravörös AC-t tartalmaz, mely a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékek címkéjén, vagy a www.biotechusa.hu termékoldalán lévő információt és figyelmeztetéseket! A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

***Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. Koffeint tartalmaz (132 mg/3 kapszula). Terhes vagy szoptató nők, 18 év alatti gyermekek és koffeinérzékenységben szenvedők nem fogyaszthatják. 14,7 mg/adag (1 kapszula) EGCG-t [(-)-epigallokatekin-3-gallát] tartalmaz. Más, zöld teát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. Az (-)-epigallokatekin-3-gallát napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékek címkéjén, vagy a www.biotechusa.hu termékoldalán lévő információt és figyelmeztetéseket! A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

****Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes minden ízesítésű Black Blood NOX+ 340g termékre a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. Magas koffeintartalmú [300 mg koffein/napi adag (120 mg/100 ml)]. Fogyasztása gyermekeknek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! Nem ajánlott szívés érrendszeri betegségben szenvedőknek, magas vérnyomás és koffeinérzékenység esetén.

A ruby-berry, a trópusi gyümölcs és a narancs ízesítés tartrazint és alluravörös AC-t tartalmaz, mely a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékek címkéjén, vagy a www.biotechusa.hu termékoldalán lévő információt és figyelmeztetéseket! A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

*****Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes minden ízesítésű Black Blood CAF+ 300g termékre a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. Magas koffeintartalmú [400 mg koffein/napi adag (200 mg/100 ml)].

 Fogyasztása gyermekeknek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! Nem ajánlott szívés érrendszeri betegségben szenvedőknek, magas vérnyomás és koffeinérzékenység esetén. Más koffein tartalmú termékkel együtt ne fogyassza egynapon! A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

******Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes minden ízesítésű Protein Bar 70g fehérjeszeletre a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon 4+1 db termék együttes vásárlása esetén! A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. *A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

*******Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes minden ízesítésű Vegan Protein Bar 50g fehérjeszeletre a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon 4+1 db termék együttes vásárlása esetén! A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

********Az akciós ár 2024. a készlet erejéig érvényes 1db One-A-Day 100 tabletta vásárlásakor a One-A-Day Kids 50% kedvezménnyel kapható a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. A One-A-Day-Kids termék fogyasztása nem ajánlott véralvadásgátló gyógyszer szedése mellett. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékek címkéjén, vagy a www.biotechusa.hu termékoldalán lévő információt és figyelmeztetéseket! A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel

Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása
Ha az "Összes elfogadása" gombra kattintasz, elfogadod a sütik tárolását a készülékeden, hogy javítsd a webhely navigációt, elemezhessük a webhely használatát és segíts marketinges erőfeszítéseinkben.
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi beállítások
Összes elfogadása